پزشکی، ارایشی و بهداشتی

دستگاه فیزیوتراپی خانگی و مزایایی که دارد + نکات خرید

دلایل مختلفی وجود دارند که باعث می‌شوند افراد صدماتی متعددی ببینند. گاهی اوقات این صدمات به گونه‌ای هستند که برای بهبود پیدا کردن نیاز مبرمی به فیزیوتراپی دارند. گاهی اوقات تعداد جلسات بسیار زیاد هستند و افراد باید به دنبال یک برنامه مناسب به منظور انجام دادن آن‌ها باشند. در این شرایط پیشنهاد می‌شود نسبت به استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی اقدام کرد که هم مقرون‌به‌صرفه بوده و هم می‌تواند زمان بیشتری ذخیره کند. این دستگاه‌ها کاربردها و مزایای مختلفی دارند و در مدل‌های متنوعی طراحی شده‌اند. در ادامه به صورت کامل‌تر به بررسی این دستگاه‌های خانگی خواهیم پرداخت؛ پس ما را همراهی کنید.

بررسی کامل دستگاه فیزیوتراپی مدل خانگی

دستگاه فیزیوتراپی مدل خانگی چیست؟

در ابتدا قصد داریم تعریف کلی از دستگاه فیزیوتراپی خانگی را با شما به اشتراک بگذاریم. این دستگاه‌ها در مقایسه با نوع صنعتی اندازه‌های کوچک‌تری دارند؛ به همین علت از آن تحت عنوان ماساژور خانگی نیز یاد می‌شود. افراد می‌توانند از این دستگاه‌ها در خانه خود استفاده کنند. با کمک این دستگاه می‌توان تکنیک‌های خاصی را روی بدن پیاده‌سازی کرد و از این طریق باعث بهبود درد در نقاط مختلف بدن شد. این دستگاه‌ها در انواع مختلفی وجود دارند و طبقه‌بندی آن‌ها بر اساس کارکرد و تکنیک انجام می‌شود. از این دستگاه می‌توان در شکل‌های مختلف بهره برد و از این طریق به ماساژ گردن، دست، پا، گردن و سایر نقاط بدن پرداخت.

مزایای استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی چیست؟

همان‌طور که اشاره کردیم دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌تواند مزایای گوناگونی داشته باشد. در واقع این مزایا تعیین‌کننده کاربردهای گسترده هستند. در فهرست زیر می‌توانید با انواع امتیازات آشنا شوید:

  • درد را تا حد بسیار زیادی تسکین می‌دهد.
  • می‌تواند گردش خون را بهبود ببخشد.
  • با کمک این دستگاه‌ها کمتر از داروهای ضد درد استفاده خواهید کرد.
  • حرکت و عملکرد بدن تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا می‌کند.
مزیت‌های استفاده از دستگاه‌های خانگی فیزیوتراپی

برای چه دردهایی می‌توان از دستگاه فیزیوتراپی خانگی بهره برد؟

آیا تا به حال این سؤال را از خود پرسیده‌اید برای تسکین چه دردهایی می‌توان از این دستگاه‌ها بهره برد؟ چه افرادی مجاز به استفاده از این دستگاه هستند؟ جواب سؤال شما اینجا است:

  • اگر به دلیل دژنراسیون ستون فقرات، کمر شما درد می‌کند دستگاه فیزیوتراپی مدل خانگی گزینه مناسبی برای تسکین است.
  • برای بهبود جراحی‌های ناموفق کمر این دستگاه پیشنهاد خوبی است.
  • برای مقابله با مشکلات دیسک کمر می‌توانید از این دستگاه‌ها بهره ببرید.
  • سرطان نیز می‌تواند انواع دردها را باعث شود. دستگاه فیزیوتراپی می‌تواند تسکین‌دهنده این دردها باشد.
  • بیماری‌های التهابی همچون آرتریت روماتوئید و استئوآرتریت نیز به حضور این دستگاه‌ها نیاز دارند.
  • اگر تنش‌های مزمن یا سردردهای میگرن را مدام تجربه می‌کنید، استفاده از این دستگاه‌ها را فراموش نکنید.

به طور کلی بر اساس تحقیقات و آزمایش‌هایی که انجام شده‌اند، محققان به این نتیجه دست پیدا کرده‌اند که استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی رابطه مستقیمی با کاهش مصرف داروهای ضد درد دارد. برای اینکه بتوانید بیشترین تأثیرگذاری را از این دستگاه‌ها مشاهده کنید، پیشنهاد می‌شود حتماً آن را با راهکارهای دیگری نیز مورد استفاده قرار دهید. آرامش درمانی، تجسم، تمرینات ورزشی و تزریق‌های انسداد اعصاب از دیگر راهکارها و روش‌هایی هستند که استفاده از آن‌ها پیشنهاد می‌شود.

نحوه کارکرد دستگاه‌های فیزیوتراپی خانگی به چه صورت است؟

در این بخش قصد داریم اطلاعاتی را درباره چگونگی کارکرد دستگاه‌های فیزیوتراپی مدل خانگی با شما به اشتراک بگذاریم. این دستگاه تولیدکننده نیروی الکتریکی است و می‌توان نسبت به تنظیم تعداد پالس، فرکانس و همچنین شدت اقدام کرد. هر چند هنوز عملکرد این دستگاه‌ها برای کاهش درد مشخص نیست؛ اما حدس زده می‌شود که مسیرهای درد در بدن را متوقف می‌کنند. در سیستم عصبی مرکزی موادی همچون اندورفین و سروتنین ترشح می‌شوند. دستگاه‌های فیزیوتراپی با عملکرد خود ترشح این مواد را کاهش می‌دهند. استفاده از دستگاه‌های خانگی فیزیوتراپی برای تسکین درد یک روش غیرتهاجمی است. تأثیرگذاری این دستگاه‌ها بسیار زیاد است؛ به گونه‌ای که یا درد را کامل تسکین می‌دهند و یا آن را به کمترین حد ممکن می‌رسانند.

چگونه کارکرد دستگاه‌های فیزیوتراپی خانگی

مهم‌ترین نکات کاربردی درباره استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی چیست؟

هنگامی که می‌خواهید از دستگاه فیزیوتراپی خانگی استفاده کنید، توجه به یک سری از نکات را باید در اولویت قرار دهید که بسیار حائز اهمیت هستند؛ از جمله:

  1. قبل از اینکه از دستگاه استفاده کنید، پوست بدن باید عاری از اثرات لوسیون، کرم و مواد دیگر باشد.
  2. اگر بخشی از بدنتان که الکترود روی آن قرار می‌گیرد دارای مو است، پیشنهاد می‌شود آن را اصلاح کنید.
  3. الکترودها به هیچ عنوان نباید در نزدیکی گلو یا چشم قرار بگیرند.
  4. استفاده از این دستگاه‌ها در حمام و وان اکیداً ممنوع است.
  5. اگر بخشی از بدن التهاب و یا زخم دارد، الکترود را روی آن‌‌ها به هیچ عنوان قرار ندهید.
  6. اگر هر بار الکترود را بر روی بخش مشخصی قرار دهید، امکان تحریک پوست وجود خواهد داشت. برای جلوگیری از این امر کافی است هر بار محل الکترود را کمی جابه‌جا کنید.

در هنگام خرید دستگاه فیزیوتراپی برای خانه باید به چه نکاتی توجه داشته باشیم؟

زمانی که تصمیم به خرید دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌گیرید باید نکات گوناگونی را مورد توجه قرار دهید. این نکات به شما خواهند کرد از دستگاه به مدت طولانی‌تری استفاده کنید و هزینه مربوطه نیز هدر نرود. باتوجه‌به فهرست زیر می‌توانید با مهم‌ترین نکات آشنا شوید:

  • قدرت و توانی که دستگاه دارد.
  • عمر باتری که دستگاه در هر بار استفاده دارد.
  • تعداد برنامه‌هایی که دستگاه دارد.
  • وضعیتی که پد الکترودی به خود اختصاص داده است.
خرید بهترین دستگاه فیزیوتراپی خانگی

سخن آخر

دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌تواند دردها را از بین ببرد و یک کمک مؤثر در از بین بردن برخی از بیماری‌ها باشد. قبل از اینکه نسبت به استفاده از این دستگاه‌ها اقدام کنید، باید به نکات متعددی توجه خود را معطوف کنید که هر کدام اهمیت بالایی دارند. به عنوان مثال نباید این دستگاه‌ها را در حمام مورد استفاده قرار دهید. همچنین به محل قرار دادن الکترود بر روی بدن نیز باید توجه کنید. به طور کلی استفاده از این دستگاه می‌تواند با امتیازات مختلفی همراه باشد؛ از این رو اگر قصد دارید دردهای خودتان را تا حد زیادی کاهش دهید و همچنین در هزینه و البته زمان خود صرفه‌جویی کنید، این دستگاه یکی از مناسب‌ترین پیشنهادهایی است که می‌توانید نسبت به تهیه آن اقدامات لازم را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *